Om oss

abc Profil as er totalleverandør av reklamemateriell med tilhørende tjenester som design, montering, prosjektledelse og digitale tjenester med sosiale medier og nettsider. Vi velger alltid kvalitet fremfor kvantitet. Når noe skal gjøres, må det gjøres med presisjon og rask levering. Vi påtar oss alt fra små daglige ordrer til større prosjekter. Totalentrepriser innen skilting, dekor, trykksaker og digitale displays, profil klær, og profil artikler som kulepenner, krus, kopper, drikkeflasker.

- For våre kunder er vi alltid tilgjengelig på mail. På denne måten vil dere til enhver tid få løpende svar på deres henvendelser og ikke miste verdifull tid under tidkrevende prosjekter.
- Direkte kontakt mellom designere og produksjon i samme hus. Dette medfører mye spart tid og enda raskere levering.
- Daglige transport- og leveringsløsninger til hele landet.

Sortimentet

På nettsiden vår finner du et stort sortiment av profilprodukter. Vi samarbeider med de beste leverandørene for å kunne tilby profilprodukter i alle prisklasser.

Profilen din er viktig

Vi hjelper til med alle typer merking. Ta kontakt med oss hvis du lurer på hvordan akkurat ditt firma kan profilere seg på best mulig måte.

Service

Takket være lang erfaring fra bransjen kan vi gi raske og korrekte svar på spørsmålene dine. At du som kunde er fornøyd, er alltid det viktigste for oss.

Fakta

Esther Gangsø
+47 924 49 221
E-postadresse
kontakt@abcprofil.no
Svein Gangsø
+47 913 27 441
Model
2003
Levering
Leverer til hele Norge!